Vipavska | barve, vonji, okusi

Bogato opremljena monografija in hkrati vodič po vinsko-kulinaričnih zakladih Vipavske doline. Več info na vipavska.si.
Monografija Vipavska

 

Nakup monografije

Če je knjiga zate izpolni le zgornji del obrazca pod rubriko PLAČNIK.
Če je prejemnik knjige tretja oseba, izpolni tudi rubriko PREJEMNIK.

Monografijo Vipavska – barve, vonji, okusi se lahko naroči tudi prek elektronske pošte narocilo@revija-vino.si in na tel. 051 382 381 ali 082 051 612.

Monografijo bomo poslali, ko bo poravnan predračun poslan na kontaktni e-naslov vpisan v spodnji obrazec. Če potrebuješ več kot en izvod monografije, nam prosim sporoči prek telefona ali na e-naslov. V ceni je vključen DDV. Naročilnica velja kot pogodba med naročnikom in izdajateljem.

  Polja označena z *, so obvezna!  PREJEMNIK

  Izpolni, če gre za darilo in prejemnik monografije ni plačnik

  Varstvo podatkov

  V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov jamčimo, da bomo osebne podatke uporabljali izključno za obdelavo naročil.
  Če ste odkljukali možnost za prejemanje e-obvestil, preberite še to:
  Na vaš e-naslov bomo pošiljali obvestila o dogodkih in občasna trženjsko naravnana sporočila. Za hrambo in obdelavo vaših podatkov za namen e-obvestil, uporabljamo platformo za množično pošiljajnje e-sporočil MailChimp. S klikom na spodnji gumb potrjujete, da lahko vaše podatke posredujemo neposredno podjetju MailChimp, ki jih bo hranil in obdeloval v skladu z njihovim pravilnikom o zasebnosti in pogoji uporabe. Kadarkoli si lahko premislite in se od obvestil odjavite. Odjavite se lahko s klikom na povezavo, ki je v nogi vseh naših e-obvestil ali pisno, s sporočilom na trzenje@revija-vino.si.