Naroči se na revijo Vino

Revijo Vino lahko naročiš:

Naročilnica

Če si plačnik ih hkrati naročnik, izpolni le zgornji del obrazca pod rubriko PLAČNIK. Če je prejemnik revije tretja oseba, izpolni tudi rubriko PREJEMNIK.

Vino izhaja štirikrat letno. Cena posamezne številke v prosti prodaji je 10,20 EUR. Cena posamezne številke za naročnike je 9,24 EUR (36,96 EUR za 4 številke – letna naročnina). Naročnina vsebuje 5 % DDV in stroške poštnine za območje Republike Slovenije. Naročilnica velja kot pogodba med naročnikom in izdajateljem. Naročnina na revijo začne veljati, ko naročilo potrdimo s sporočilom na tvoj e-naslov. Če potrebuješ več kot eno naročnino, nam prosim sporoči prek zgornjih kontaktov.
  PREJEMNIK

  Izpolni, če prejemnik revije ni plačnik

  Varstvo podatkov

  V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov jamčimo, da bomo osebne podatke uporabljali izključno za obdelavo naročil.
  Če ste odkljukali možnost za prejemanje e-obvestil, preberite še to:
  Na vaš e-naslov bomo pošiljali obvestila o dogodkih in občasna trženjsko naravnana sporočila. Za hrambo in obdelavo vaših podatkov za namen e-obvestil, uporabljamo platformo za množično pošiljajnje e-sporočil MailChimp. S klikom na spodnji gumb potrjujete, da lahko vaše podatke posredujemo neposredno podjetju MailChimp, ki jih bo hranil in obdeloval v skladu z njihovim pravilnikom o zasebnosti in pogoji uporabe. Kadarkoli si lahko premislite in se od obvestil odjavite. Odjavite se lahko s klikom na povezavo, ki je v nogi vseh naših e-obvestil ali pisno, s sporočilom na trzenje@revija-vino.si.